office@paeoniarubra.com
+359 56 840864
Времетраене: 05 фев. 2016 - 17 фев. 2016
Местоположение: Южна Америка, Бразилия, Рио де Жанейро
Цена: от 3 881 USD
Резервирай сега!

ПРИКАЗЕН КАРНАВАЛ 2016 В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО
13 дни/ 12 нощи
05.02.2016 – 17.02.2016
Рио де Жанейро + Водопадите Игуасу,
Амазония + Плажна ваканция в Бузиос
Гарантиран групов тур!

КАРНАВАЛ 2016

Програма 4* SGL DBL TPL

Royal Rio Palace (5n) + Viale Cataratas (2n) + Amazon Ecopark (2n) +

Rio Buzios Boutique (3n)

$5.906 $4.109 $3.881

Ден 1 (05.02.2016) Рио де Жанейро
Пристигане в Рио де Жанейро. Среща с екскурзовода. Трансфер до хотела. Свободно време.

Ден 2 (06.02.2016) Рио де Жанейро
Закуска.
Екскурзия до Захарната глава и обиколка на града (4 часа)
Ще изминем целия път до самия връх с въжен кабинков лифт. От върха ще се насладим на невероятната панорама към плажа Копакабана, приказния залив, околните планини, островите в океана, забързания Рио де Жанейро, както и символа на града – статуята на Христос Спасителя.
След това изумително преживяване ще разгледаме центъра на Рио и стария град, с неговите антични църкви, Главния катедрален храм на града, както и сгради, построени в колониален стил.

Ден 3 (07.02.2016) Рио де Жанейро
Закуска. Свободно време. Съветваме ви да починете добре и да се подготвите за Голямото забавление – Карнавала! Очаква ви фантастична нощ – Прочутия Карнавал в Рио!
Ще ви вземем от хотела ище ви заведем до знаменития Самбадром. Ще видим представители на най-добрите Самба школи в Бразилия да танцуват и пеят право пред очите ни в техните изумителни, живописни, цветни костюми. И може да се наслаждаваме на това опияняващо шоу през цялата нощ – толкова дълго, колкото ни се иска! Разбира се ако се почувствате уморени, ще бъдете закарани до хотела. Тази възможност е осигурена след представянето на всяка танцова школа.

Ден 4 (08.02.2016) Рио де Жанейро
След закуска се насладете на възможността да проучите „потайностите“ на града сами или попитайте вашия екскурзовод за предлаганите допълнителни екскурзии.

Ден 5 (09.02.2016) Рио де Жанейро
Екскурзия до планината Корковадо и Статуята на Христос Спасителя (4 часа)
След закуска се отправяме към гарата, като по пътя разглеждаме града. От гарата еко-влак ни отвежда през джунглата до върха на планината Корковадо. Релсите пресичат Националния парк Тижука, обитаван от маймуни и други екзотични животни и птици. На върха на планината Корковадо, на 700 м надморска височина, се извисява символът на Рио – Статуята на Христос Спасителя, висока 38 метра, посторена през 1931 година. От върха се разкрива спираща дъха панорама на метрополиса и неговите околности и предградия, Моста Нитерой, залива Гуанабара, най- големия в света футболен стадион, Захарната глава и какво ли още не.

Ден 6 (10.02.2016) Рио де Жанейро към Фос ду Игуасу
Закуска. Трансфер до летището за полета ви до Фос ду Игуасу, където ще ви посрещнат и настанят във вашия хотел.

Ден 7 (11.02.2016) Фос ду Игуасу
“Спиращ дъха, грандиозен и непременно трябва да се види”
Водопадите са едно от великите световни чудеса на природата, разположени в Националния парк с неговите уникални растителен и животински свят, на границата между Бразилия, Аржентина и Парагвай. Местността е част от списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство и в нея се намират 275 отделни водопада, най-високият от които – „Дяволското гърло“ – достига височина от 70 метра, което е 1,5 пъти височината на Водопада Ниагара. Водопадите Игуасу представляват една от най-красивите туристически дестинации на планетата, уникално природно богатство.

Екскурзията започва от Бразилската част на великолепните Водопади. Пръските от падащата вода ви карат да чувствате величието на водопада и покриват небето с милиони пъстроцветни дъги. След разходката в Националния парк ще предприемете пътешествие през джунглата, така нареченото Сафари Макуко – първо в отворен джип, около 3 километра, придружени от екскурзовод, който че ви запознае подробно с екологията на района. Следва пешеходен „поход“ до река Игуасу, а от там моторна лодка ще ви заведе максимално близо до водопадите. В Парка на птиците пъстри токани и папагали ще летят свободно около главите ви. Вечерта вашият Английско говорящ екскурзовод ще ви заведе до хотела.

Ден 8 (12.02.2016) Фос ду Игуасу към Манауш, Амазония
Закуска. Трансфер до летище. Полет до Манауш.
Пристигане в Манауш, трансфер до хотела и настаняване; Вечеря и нощна разходка с кану до леговището на алигаторите. (всички екскурзии в Амазония – с английско-говорящ екскурзовод).

Ден 9 (13.02.2016) Амазония
Закуска; Пешеходна разходка в джунглата с английско-говорящ екскурзовод и експерт по природата. Ще се запознаете отблизо с уникалната природа на района. Обратно в хотела за обяд. (местна кухня). След кратка ободряваща почивка – посещение на типичен местен дом. След това отивате за риба и ако имате късмет, може да уловите една – две пирани. Вечеря в хотела.

Ден 10 (14.02.2016) Амазония към Рио де Жанейро и Бузиос
Закуска. Нагости на маймуните в Маймунската гора.
Трансфер до летище за полет до Рио де Жанейро. Посрещане на летището в Рио. Трансфер до Бузиос. Настаняване в хотел на тропическия бряг.

Ден 11,12 (15.-16.02.2016) Бузиос
Пълно отпускане на тропическия плаж.
Време за почивка

Ден 13 (17.02.2016) Бузиос
Закуска в хотела. Трансфер до летището в Рио де Жанейро.

Цената включва:
Хотелско настаняване по програмамта
Трансфери по програмата
Изхранване по програмата
Екскурзии по програмата с английско- говорящ екскурзовод.
Билети за Карнавала в Рио
Трансфер хотел – Самбодром – хотел

Цената не включва:
Международните полети
Вътрешните полети Рио де Жанейро – Игуасу – Манауш – Рио де Жанейро – към момента на офериране на цена от 950 USD (подлежи на препотвърждение при резервация)
Допълнителни екскурзии
Храна и напитки, неупоменати в програмата
Бакшиши
Пране
Лични разходи

Цените подлежат на препотвърждение
При запитване се изготвя конкретна оферта за индивидуално пътуване.

! Хотелите могат да бъдат заменяни с други от същата категория. Някои 5*/4*/3* хотели извън големите градове не отговарят на световните стандарти за 5*/4*/3*, но официално са хотели 5 звезди. Запазваме си правото да променяме програмата поради неочаквани обстоятелства, независещи от нас, като природни условия, състояние на пътищата, форс мажор, здравни проблеми и др.. Всички промени ще бъдат направени само ако осигуряват по-добри условия и безопасност за нашите клиенти.

Leave a Reply

*