office@paeoniarubra.com
+359 56 840864
Времетраене: 17 дек. 2015 - 21 дек. 2015
Местоположение: Будапеща, Унгария; Виена, Австрия
Цена: 295 лв.
Резервирай сега!

Аристократизъм и Барок в Будапеща и Виена
Коледна Приказка

Програма на пътуването

ПЪРВИ ДЕН – Отпътуване в 21.00ч. от гр.Пловдив Дом на Културата, 23.00ч. от стадион „Васил Левски“ в гр.София, транзитно преминаване през Сърбия, посока Будапеща.

ВТОРИ ДЕН – Пристигане в ранния следобед в Будапеща. Туристическа обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български – забележителните мостове на р. Дунав, разглеждане на Парламента, Площада на героите, Кралския дворец, Белите кули на рибарския бастион, Църквата Свети Матияш, разходка по най – красивата улица на града Ваци.. Настаняване в хотела в центъра на Будапеща. Свободно време за разходка и разглеждане на нощна Будапеща. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. По желание организираме разходка с корабче по Дунав с торта и шампанско – по време на разходката ще разгледате от различен ъгъл внушителните сгради на града под съпровода на класическа музика. Свободно време за шопинг, ще имате възможност да се насладите на уникалната Коледна атмосфера и да опитате от многобройните изкушения предлагани на Коледните Базари. Вечерта организираме по желание на групата вечеря в типичен битов ресторант „Бар Катакомба“ с шоу програма и жива музика. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Еднодневна екскурзия до Виена. Туристическа обиколка на града с местен екскурзовод на български: разглеждане на дворците „Шьонбрун“, „Белведере“, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите и дворецът „Хофбург“ – зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил, Операта, катедралата „Свети Стефан“, Университета. Пешеходна обиколка и възможност за пазар по невероятните магазини на града. По желание посещение на летния дворец Шонбрун на династията Хабсбург с местен екскурзовод. Свободно време. Отпътуване за Будапеща. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България.Пристигане в България вечерта.

Дата Цена за възрастен Цена за дете до 12 год. Настанено с двама възртаснти
17.12.2015 295 лева 275 лева

Цената включва:

* 3 нощувки със закуски в хотел Ibis 3 * в Будапеща, в самия център на града
* Панорамна обиколка на Будапеща с местен лицензиран екскурзовод на български език
* Водач от фимата по време на пътуването
* Автобусен транспорт с лицензиран автбус за международни превози
* Медицинска застраховка за лица до 65г. – 8лв. и 12лв. за лица над 65 години
Цената не включва:

* Входните такси на посещаваните туристически обекти
* Панорамна обиколка на Виена с местен лицензиран екскурзовод на български език 20 евро
* Вечеря по желание в Унгарски битов ресторант с типична програма и вечеря – 26 евро за възрастен, 15 евро за дете до 12 години.
* Посещение на двореца Шонбрун – 20 евро /транспорт, вход, екскурзовод/
* Разходка с корабче по Дунава в Будапеща – 20 евро ( с торта и шампанско )

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГ НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит 30% от пакетната цена и доплащане 15 дни преди датата на отпътуване.
Туроператорът има сключена застраховка по чл. 42 от ЗТ със ЗАД” Алианц България “ с номер 13160153540000048.

Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!

ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им! Необходимо е ползването на градски транспорт!
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!

Leave a Reply

*